Fitness

En el fitness disposes d'una persona que de 07:30 a 23:00 hores, et pot preparar una pauta de treball.

És el lloc ideal per practicar exercici marcant-te la intensitat i el tipus de treball que vols fer, ja sigui individualment o amb algun amic. La sala té equipament de cardio i de tonificación per treballar tots els grups musculars.

 Màquina del mes: El.líptica

 

La característica fonamental de l'el·líptica és la de reunir tots els avantatges dels elements tradicionals per al fitness com la cinta de caminar i les bicletas estàtiques permetent dos tipus de moviment fluid:

- Moviment circular tipus pedaleig.

- Moviment de translació tipus ski de fons.

Es realitzen dos moviments alhora emprant tant els músculs superiors (braços, espatlles, abdominals) com els inferiors (principals músculs de les cames).

La participació muscular i articular es màxima i es realitza en una seqüència suau i plaent: 10 minuts d'el.líptica equivalen a mitja hora de cinta de caminar. De fet l'intensitat de l'exercici efectuat amb l'el·líptica és superior al de qualsevol altre aparell tradicional.

Una altra característica fonamental de l'el·líptica és la d'evitar moviments potecialment perjudicials per a les articulacions i l'esquena.

Els beneficis que s'obtenen a través de l'exercici amb l'el·líptica són molts, però ressalta la crema de més calories en menys temps, respecte als exercicis similars en cintes de caminar i en bicicletes estàtiques:

- Amb el pedaleig cap endavant s'entrenen al màxim els quàdriceps i es tonifiquen els glutis.

- Amb el pedaleig cap enrere es desenvolupa un treball eficaç per als músculs de la part porterior de la cuixa.

- Entrenar contemporàniament tots els músculs de les extremitats inferiors.

- Útil también per a finalitats rehabilitadores per tractar els dolors articulatoris i el cansament associats a l'artritis.

- Es poden realitzar òptims entrenaments cardiovasculars.

 

La bicicleta el·líptica és ideal per a persones que pateixin tot tipus de patologies a nivell articular i per a recuperació de lesions, desgast de cartílags, trencament i recuperacions de meniscs i lligaments, hèrnies discals i tot tipus de lumbars.

Recomanat per a persones que s'inicien en l'esport, persones d'avançada edat, sedentàries o amb cardiopaties.

 


                                                                                                                 Eliptica