Menu

Reserves

Reserva ara

RESERVA AL MILLOR PREU

-
Nit
Seleccionar
  • Habitació 1
Habitacions i ocupació

Habitació 1

Habitació 2

Habitació 3

FITNESS

Al fitness disposes d'una persona que, de 9.00 a 23.00 hores, et pot preparar una pauta de treball.

És el lloc ideal per practicar exercici marcant-te la intensitat i el tipus de feina que vols fer ja sigui individualment o amb algun amic. La sala té equipament de cardio i tonificació per treballar tots els grups musculars.

Màquina del mes: El·lípticaLa característica fonamental de l'el·líptica és la de reunir tots els avantatges dels elements tradicionals per al fitness com la cinta de caminar i les bicicletes estàtiques permetent dos tipus de moviment fluid:

· Moviment circular tipus pedaleig.
· Moviment de translació tipus esquí de fons.

Es realitzen dos moviments alhora emprant tant els músculs superiors (braços, espatlles, abdominals) com els inferiors (principals músculs de les cames).

La participació muscular i articular és màxima i es realitza en una seqüència suau i plaent: 10 minuts d'el·líptica equivalen a mitja hora de cinta de caminar. De fet, la intensitat de l'exercici efectuat amb l'el·líptica és superior al de qualsevol altre aparell tradicional.

Una altra característica fonamental de l'el·líptica és evitar moviments potencialment nocius per a les articulacions i l'esquena.

Els beneficis que s'obtenen a través de l'exercici amb l'el·líptica són molts, però ressalta la crema de més calories en menys temps, respecte als exercicis similars a cintes de caminar ia bicicletes estàtiques.

· Amb el pedaleig cap endavant s'entrenen al màxim els quàdriceps i es tonifiquen i endureixen els glutis.
· Amb el pedaleig cap enrere es desenvolupa un treball eficaç per als músculs de la part posterior de la cuixa.
· Entrenar contemporàniament tots els músculs de les extremitats inferiors.
· Útil també per a finalitats rehabilitadores per tractar els dolors articulatoris i el cansament associats a l'artritis.
· Es poden realitzar òptims entrenaments cardiovasculars.

La bicicleta el·líptica és ideal per a persones que pateixin tota mena de patologies a nivell articular i per a recuperació de lesions, desgast de cartílags, trencament i recuperació de meniscs i lligaments, hèrnies discals i tot tipus de lumbars.

Recomanat per a persones que s'inicien a l'esport, persones d'edat avançada, sedentàries o amb cardiopaties.

Reserves

Reserva ara

MILLOR PREU ONLINE

Nombre de nits: X